Меню Затваряне

Обяви за работа в Турция

5/5 - (8 votes)

Актуални обяви за работа в Турция. Разгледайте и изберете най-подходящата обява за Вас. Офертите се актуализират непрекъснато, така че следете ежедневно предложенията.

ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ТУРЦИЯ
Работа за лекари в Турция
Работа като шофьор в Турция
Работа в турция с руски език
работа в турция истанбул
Работа за медицински сестри в Турция

Защо да кандидатствате с OBIAVI ZA RABOTA

  • Изчерпателна информация за всяка отделна обява
  • Напълно безплатно кандидатстване без излишни такси и комисионни
  • Ежеднвевно актуализиране на обявите
  • Голям избор на оферти за работа за целия свят

Какво трябва да знаем за Турция?

Населението на Турция е около 84 000 00 От този брой 50,2 процента се състои от мъже и 49,8 процента жени. Една от най-важните характеристики на населението на Турция е, че е младо. Населението на възрастовата група 0-14 представлява 23,4 процента от общото население. Този темп обаче непрекъснато намалява от 1965 г. и турското общество остарява. Докато възрастовата група от 0 до 14 години съставлява 41,9 процента от населението през 1965 г., тя съответства на 23,4 процента през 2018 г.

Икономика на Турция

Турската икономика е икономика, определена от Международния валутен фонд (МВФ) като нововъзникваща пазарна икономика . Турция също е определена от икономисти и политолози като една от най-новоиндустриализираните страни в света. Турция е 20-ата по големина икономика в света по номинален БВП. Въпреки че държавата все още играе важна роля в индустрията , банковото дело , транспорта и комуникациите , през последните години се постига бързо развитие и в частния сектор . Днес много региони на Турция могат да бъдат описани като индустриални общества. Турция е една от малкото страни, които могат успешно да реализират бързия преход към индустриално общество сред мюсюлманските общества.